top of page
Poročna zabava Brdo pri Kranju Dj za Poroko Dj na Poroki
Dj Popi na Poroki Drava Center Limbuš Poročna Zabava Poroka

POPOLNA POROKA

 

 

Z dj-em, ki vas bo zabaval do jutra.

 

 

Poroka je dogodek, ki zahteva poseben pristop. Zabava, čarobnost, estetika. To so dejavniki, ki so pri organizaciji takega dogodka izredno pomembni in tega se še kako zavedam. Zadovoljstvo strank, polno plesišče in nasmejani svatje so pokazatelj, da odlično izpeljem vsako poročno zabavo. Z leti sem si na tem področju nabral bogate izkušnje.

 

 

Pri organizaciji poročne zabave gre za osebni pristop, zato se vama v celoti posvetim in prisluhnem vajinim željam. Priprave na dogodek se začnejo že veliko časa pred zabavo, velikokrat pa je na samem dogodku izredno pomembna tudi dobra improvizacija, kjer moja ekipa nikoli ne zataji. Da bo vajina poročna zabava izpeljana profesionalno pa zagotovim z najsodobnejšo dj opremo tega časa.

 

 

Vedno več parov si na svoji poroki želi zabave z raznoliko glasbo do zgodnjih jutranjih ur. Bodisi v kombinaciji s poročnim bendom ali brez, dj je s svojim bogatim glasbenim repertoarjem vedno bolj nepogrešljiv faktor poročnih zabav, saj zadovolji še tako zahtevne glasbene okuse. Moja ponudba zajema tudi ozvočenje vrhunske kakovosti ter sodobno led osvetlitev plesišča.

 

 

Naj bo vaša poročna zabava nepozabna.

NAJEMI ME

KDO SEM

Dj Popi

 

Primož Podpečan s.p.
 

Tel: 031 434 249
 

info@djpopi.com

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page